Hobby Hall – Netvisor integraatio

Hobbyhall integraatio
Netvisor integraatio
Tietojen synkronointi Hobby Hallista Netvisoriin.
Kun asiakas tekee ostoksen Hobby Hallin verkkokaupassa, myyntitiedot siirretään automaattisesti Netvisoriin. Jos asiakas päivittää osoitteensa tai yhteystietonsa Hobby Hallissa, muutokset heijastuvat automaattisesti Netvisoriin.
Tilausten siirtäminen ja varastonhallinta
Hobby Hallissa tehdyt tilaukset siirretään automaattisesti Netvisoriin, jossa niitä voidaan seurata ja hallita. Kun tilaukset ovat käsittelyssä tai toimitettu, varaston tila päivitetään automaattisesti, jotta vältetään ylijäämät tai puutteet.
Laskujen ja maksujen käsittely
Hobby Hallissa luodut myyntilaskut siirretään automaattisesti Netvisoriin. Kaikki maksutiedot, mukaan lukien maksujen vahvistukset ja palautukset, synkronoidaan Netvisoriin varmistaakseen tarkka kirjanpito ja rahavirtojen seuranta.
Ota yhteyttä
Mikä on Netvisor?

Netvisor on Suomessa kehitetty pilvipohjainen kirjanpito- ja taloushallintaohjelmisto, joka on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Se on kattava ratkaisu, joka yhdistää kirjanpidon, palkanlaskennan, talousraportoinnin, maksujen käsittelyn ja yrityksen liiketoiminnan hallinnan yhteen alustaan.